DonjiMiholjac.org
Rujan 07, 2010, 03:39:34 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
Link na Galeriju
] DM.org-a pa uzvajte u slikicama

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  

Shout Box

[History] [Commands]

[Lipanj 30, 2010, 09:17:48] Keva: a gdje je cirkus

[Lipanj 30, 2010, 20:20:39] wrag: U dvorcu

[Lipanj 30, 2010, 21:11:11] Locutus DM: lol

[Lipanj 30, 2010, 22:41:50] vatrogasac: Bio cirkus u kino dvorani.

[Srpanj 03, 2010, 18:57:08] Locutus DM: ode doma i Brazil i Argentina...hahaha...jos samo da ode doma Spanjolska!

[Srpanj 04, 2010, 10:18:09] vatrogasac: hvala na obavijesti...

[Srpanj 15, 2010, 09:53:49] TransX: jel ide netko doma u petak, iz zagreba, autom ?

[Srpanj 25, 2010, 10:39:09] vatrogasac: Kiša pada

[Kolovoz 05, 2010, 23:25:17] kontrolirani rizik: hajduk razbio dinamo

[Kolovoz 12, 2010, 12:10:11] Locutus DM: Večeras uperite oči prema nebu i čekajte. Noc je maksimuma meteorskog roja Perzeida, vide se iz smjera sjevera-sjeveroistoka, a najveca se koncentracija ocekuje oko 3 ujutro, cak 100 u satu...

[Kolovoz 26, 2010, 22:37:48] vatrogasac: Kupiš gajbu dobiš majcu: petak subota od 17-19

[Kolovoz 27, 2010, 21:12:40] YRB: da sam bar vidio prije, ali gajba može

Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: problemi s forumom  (Posjeta: 5707 puta)
Salee
Hero Member

« Odgovor #30 na: Srpanj 28, 2009, 09:00:39 »

Ne otvara nešto posljednjih dana?
Evidentirano
kiki-riki
Sr. Member

« Odgovor #31 na: Srpanj 28, 2009, 09:24:10 »

A vidim da je i shout u rikverc pr dana...
Evidentirano
Wrbex
Administrator
Hero Member

« Odgovor #32 na: Srpanj 28, 2009, 12:02:48 »

Kaze ovako:

Sunday, July 26, 2009.

Right now we are experiencing issue with our shared EU server, so if your website does not work that’s the reason. It seems we are having issues with RAID array. Once issues are fixed we will post an update right away.

UPDATE: Server operation has been partially restored after RAID arrays were rebuilt. Right now we are investigating why /home partition has been mounted as read only. There is possibility that service will be interrupted during investigation.

UPDATE 2: RAID rebuilding was not successful and it messed up ownership and permissions. We will have to restore latest backups we have (25th July). Thanks for understanding.

UPDATE 3: We waited whole day because there was possibility to get old server back online. Now we are finishing with new box setup and we will start to restore accounts soon. Please note that your domains will start to resolve in 12-24h to new IP.
Evidentirano
vatrogasac
Sr. Member

« Odgovor #33 na: Listopad 26, 2009, 22:34:06 »

Nije se promjwnilo vijeme na forumu Neznam kako i jel to sami mijenjamo molim upute i naravno hvala za odgovor notworthy
Evidentirano

........
Gewicht
Sr. Member

« Odgovor #34 na: Listopad 26, 2009, 23:11:33 »

Evo na engleskom:

PROFILE / Look and Layout Preferences / Time Offset:auto detect / Change profile

Evo na hrvatskom:

PROFIL / Izgled foruma / Vremenski Pomak:automatska detekcija / Izmjena profila
Evidentirano

http://www.ajkule.org

... imam mikrofon i škembu, al' težina me koči ...
vatrogasac
Sr. Member

« Odgovor #35 na: Listopad 27, 2009, 23:00:00 »

notworthy notworthy notworthy notworthy notworthy
Evidentirano

........
bikewarrior
Jr. Member
**

« Odgovor #36 na: Veljača 06, 2010, 11:55:46 »

da ne otvaram novu temu,imam pitanje , naime kada postavim temu i onda skužim da moram nešto izmjeniti , to mogu samo jednom a npr. kasnije ili dan kasnije ne mogu.
ako može da se ostavi cijelo vrijeme da stoji mogućnosti izmjrne onoga što je napisano ili dodano u temi.
hvala unaprijed na odgovoru i razumjevanju
Evidentirano
ivan
Hero Member

Mailath yard

« Odgovor #37 na: Veljača 06, 2010, 12:13:35 »

pa uzmi si dva-tri dana i razmisli sto zelis napisati i onda napisi, kada bi se uvijek moglo izmjeniti tekst onda ustvari nista nebi imalo smisla, recimo ja bi zamjenio svoje postove starije od 5 godina
Evidentirano
Salee
Hero Member

« Odgovor #38 na: Veljača 06, 2010, 15:06:03 »

He-he! Zanimiljiva teorija. Vidiš kako se razmišljanja mijenjaju. Ne kaže se uzalud "što reko-poreko".
Evidentirano
Wrbex
Administrator
Hero Member

« Odgovor #39 na: Veljača 06, 2010, 15:39:42 »

Misljenja sam da je bolje ovako...upravo iz razloga koje je Sale naveo, a iz iskustva znam da je bilo sranja na drugim forumima zbog toga.
A druga stvar, u threda koji mjenjas napises novi post i svima koji prate tu temu stize na mail notification o novom postu, dok kod Edita to nije slucaj.
Mislim da je ovdje ostavljena mogucnos nekih 3-5min editiranja posta, kasnije se nemoze.
Evidentirano
bikewarrior
Jr. Member
**

« Odgovor #40 na: Veljača 06, 2010, 15:40:46 »

pa uzmi si dva-tri dana i razmisli sto zelis napisati i onda napisi, kada bi se uvijek moglo izmjeniti tekst onda ustvari nista nebi imalo smisla, recimo ja bi zamjenio svoje postove starije od 5 godina

nisam mislio mijenjati bit teme ili misao nego samo dopuniti neke bitne stvari, npr video koji je izbrisan, slika nedostupna ili nešto tako što ima veze sa drugim stranicama a ne moju misao
Evidentirano
Wrbex
Administrator
Hero Member

« Odgovor #41 na: Veljača 06, 2010, 16:01:25 »

nisam mislio mijenjati bit teme ili misao nego samo dopuniti neke bitne stvari, npr video koji je izbrisan, slika nedostupna ili nešto tako što ima veze sa drugim stranicama a ne moju misao

Ma nije problem u tebi, nego neki nadobudni klinci ce mjenjati ono sto su rekli / napisali i tako. A ne moze se odobrit samo jednom useru vec svima ili nikome....
Evidentirano
Gewicht
Sr. Member

« Odgovor #42 na: Ožujak 17, 2010, 13:50:18 »

Nece mi pokazivati slike koje stavim u tag img...

Zna netko sto o tome?
Evidentirano

http://www.ajkule.org

... imam mikrofon i škembu, al' težina me koči ...
YRB
Administrator
Hero Member

« Odgovor #43 na: Ožujak 17, 2010, 23:45:12 »

Nece mi pokazivati slike koje stavim u tag img...

Zna netko sto o tome?

ja vidim, tebi je problem

eto ti gewicht
Evidentirano

ronilackazastava  

Rođeni sam moreplovac ko Magelan,il još bolje ko admiral Cook.U ravnici usred njiva gubim elan,nasukan u žitu morski vuk.
O, gdje baš mene da tako nešto snađe,Ovo je priča i za suze i za smjeh.Poneki mornar možda ostane bez lađe,ali bez mora, to je izuzetan peh.
 Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP
DonjiMiholjac.org | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Sve fotografije objavljenje na ovom forumu su vlasništvo autora i ne smiju se koristiti bez njegovog dopuštenja.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!