DonjiMiholjac.org
Rujan 10, 2010, 23:39:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
Link na Galeriju
] DM.org-a pa uzvajte u slikicama

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  

Shout Box

[History] [Commands]

[Lipanj 30, 2010, 09:17:48] Keva: a gdje je cirkus

[Lipanj 30, 2010, 20:20:39] wrag: U dvorcu

[Lipanj 30, 2010, 21:11:11] Locutus DM: lol

[Lipanj 30, 2010, 22:41:50] vatrogasac: Bio cirkus u kino dvorani.

[Srpanj 03, 2010, 18:57:08] Locutus DM: ode doma i Brazil i Argentina...hahaha...jos samo da ode doma Spanjolska!

[Srpanj 04, 2010, 10:18:09] vatrogasac: hvala na obavijesti...

[Srpanj 15, 2010, 09:53:49] TransX: jel ide netko doma u petak, iz zagreba, autom ?

[Srpanj 25, 2010, 10:39:09] vatrogasac: Kiša pada

[Kolovoz 05, 2010, 23:25:17] kontrolirani rizik: hajduk razbio dinamo

[Kolovoz 12, 2010, 12:10:11] Locutus DM: Večeras uperite oči prema nebu i čekajte. Noc je maksimuma meteorskog roja Perzeida, vide se iz smjera sjevera-sjeveroistoka, a najveca se koncentracija ocekuje oko 3 ujutro, cak 100 u satu...

[Kolovoz 26, 2010, 22:37:48] vatrogasac: Kupiš gajbu dobiš majcu: petak subota od 17-19

[Kolovoz 27, 2010, 21:12:40] YRB: da sam bar vidio prije, ali gajba može

Str: 1 2 [3] 4 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Prolazak pored autobusne stanice?  (Posjeta: 2037 puta)
YRB
Administrator
Hero Member

« Odgovor #30 na: Siječanj 30, 2010, 19:02:06 »

da ali stari pješački prijelaz je bio na tom mjestu gdje sad ljudi prelaze na crno, bar mi se čini. Ova lokacija novog pješačkog mi je puno lošija.

Zašto je današnja pozicija pješačkog loša? Što je 10m dalje? Pa bolje prelazit preko 2 cestovne trake nego 3.

Slažem se sa Zetom, a i mislimda bi bilopuno  više problema da je pješački preko trake koja skreće desno .

A to što neki živ eu prošlosti , jel kada prodaju kuću ili auto još uvjek ga smatraju svojim ili ne, ili napredak treba suzbiti

ja svaki put kad prolazim a netko prelazi tu, (ili tamo kod crkve di je bio prije pješački) počastim ga s par prigodnih riječi ili bar trubom, inaće u 99% slučajebva stajme na pješačkom kad sam u svojstvu vozača
Evidentirano

ronilackazastava  

Rođeni sam moreplovac ko Magelan,il još bolje ko admiral Cook.U ravnici usred njiva gubim elan,nasukan u žitu morski vuk.
O, gdje baš mene da tako nešto snađe,Ovo je priča i za suze i za smjeh.Poneki mornar možda ostane bez lađe,ali bez mora, to je izuzetan peh.
Zeta
Sr. Member

« Odgovor #31 na: Siječanj 30, 2010, 22:39:37 »

Onda je ovaj 1% kad sam ja na pješačkom  toothy9
Evidentirano

krcko
Jr. Member
**

« Odgovor #32 na: Siječanj 31, 2010, 12:27:33 »

ljudi ja sam za ne stajanje na pješačkom oduzimanje vozačke, a za prelazak nas mjestu gdje ga nema barem 1000 kuna po džepu pa da vidimo ko će prije odustati
Evidentirano
YRB
Administrator
Hero Member

« Odgovor #33 na: Siječanj 31, 2010, 13:23:45 »

ljudi ja sam za ne stajanje na pješačkom oduzimanje vozačke, a za prelazak nas mjestu gdje ga nema barem 1000 kuna po džepu pa da vidimo ko će prije odustati

oduzimanje dozvole je prevelika kazna jer ima nekih pješaka koji samo stoje, ili mašu da vozilo prođe, a neki policajac bi mogo krivo protumačit

1000 kn i za jedno o za drugo - naravno prema pravilu - 60 metara od prelaza
Evidentirano

ronilackazastava  

Rođeni sam moreplovac ko Magelan,il još bolje ko admiral Cook.U ravnici usred njiva gubim elan,nasukan u žitu morski vuk.
O, gdje baš mene da tako nešto snađe,Ovo je priča i za suze i za smjeh.Poneki mornar možda ostane bez lađe,ali bez mora, to je izuzetan peh.
kontrolirani rizik
Full Member

« Odgovor #34 na: Veljača 01, 2010, 16:49:07 »

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=8&ID_VIJESTI=119903

toliko o pješacima
Evidentirano
Franc
Sr. Member

« Odgovor #35 na: Veljača 22, 2010, 08:15:22 »

Kako bi se riješile prometne gužve, omogućilo parkiranje kupcima ispred trgovina te smanjio broj kazni za vozače, Gradsko vijeće Donjeg Miholjca razmotrit će mogućnost prometovanja iz Ulice Zrinsko-Frankopanske prema Kolodvorskoj u smjeru istok-zapad. Problem zabrane prometovanja u Zrinsko-Frankopanskoj, gdje se nalazi i autobusni kolodvor, prisutan je već duže vrijeme,a posljednjih godina zbog sve većeg broja vozila smanjena je protočnost u tom dijelu grada budući da su oba smjera rezervirana isključivo za autobuse.
Na sastanku, kojemu su uz gradonačelnika Stjepana Viduku nazočili i načelnik policijske postaje Tomislav Gal, predstavnici katastra, autoškole, tvrtke Panturist i stanara te ulice, postignut je prijedlog za kompromisno rješenje, otvaranje prometa za osobna i druga vozila u jednom smjeru. Policija će također biti tolerantnija prema građanima koji u Zrinsko-Frankopanskoj parkiraju zbog kupnje. Policija istodobno pooštrava mjere protiv nesavjesnih vozača koji nepropisno parkiraju u Kolodvorskoj ulici i na mjestima za invalide. Nepropisno parkiranje pogotovo je uzelo maha pred bankomatom gdje vozači zaustavljaju automobile u središtu grada na križanju dviju državnih cesta stvarajući pritom prometni kaos.

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=4&ID_VIJESTI=120841
Evidentirano
Zeta
Sr. Member

« Odgovor #36 na: Veljača 22, 2010, 15:39:31 »

hello2 Treba naučit ljude parkirat  hello2
Evidentirano

hyperion
Newbie
*

« Odgovor #37 na: Veljača 22, 2010, 17:50:07 »

Drago mi je što će se ta ulica ipak otvoriti malo za promet. Jedino mi nije jasno što to znači da će policija biti malo tolerantnija za one koje tamo parkiraju zbog kupnje? Hoće li biti neko vremensko ograničenje ili što? Ili će policija naplaćivati i dalje kazne tamo onom tko im se ne sviđa ili kad im nije dobar dan?
Evidentirano
Wrbex
Administrator
Hero Member

« Odgovor #38 na: Veljača 22, 2010, 18:57:01 »

Drago mi je što će se ta ulica ipak otvoriti malo za promet. Jedino mi nije jasno što to znači da će policija biti malo tolerantnija za one koje tamo parkiraju zbog kupnje? Hoće li biti neko vremensko ograničenje ili što? Ili će policija naplaćivati i dalje kazne tamo onom tko im se ne sviđa ili kad im nije dobar dan?

E upravo o ovome ja pricam...odnosno zapoceo thread. Ili se nesto smije ili ne...a ne malo cemo tolerirat, pa kad nam se digne onda cemo spicit 50 kazni u jednom danu.... dontknow
Evidentirano
side
Sr. Member

« Odgovor #39 na: Ožujak 03, 2010, 16:38:03 »

bas sam danas cuo da se taj dan naplatilo 36 kazni.kaze mi policajac da toliko kazni nije napisano u zadnjih 10 godina
Evidentirano
hyperion
Newbie
*

« Odgovor #40 na: Ožujak 05, 2010, 23:33:39 »

ja i dalje ne vidim da se išta promijenilo oko te ulice
Evidentirano
SSM(samsvojmajstor)
Newbie
*

« Odgovor #41 na: Ožujak 10, 2010, 01:20:22 »

moje mišljenje je to da su policijske mjere pre blage za taj prekršaj u našem gradu
imam predlog kako to treba odraditi
trenutna pljenidba vozila
vozača dobro izbatinati na licu mjesta te zatim ugravirati mu nožem (švicarcem) petokraku na čelu i na kraju skalpirati ako je još k tome imao suputnika u vozilu s njima isto postupiti
i da se nadovežem na izjavu admina oko zaustavljanja kod bankomata
pre blago je razbijanje "šofer-šajbe" tj. nemaštovito i tu imam bolju ideju
napraviti sačekušu (preko puta na klupi u parku) i zaskočiti prekršitelja dok bezbrižno podiže svoje kune te ga sastavio rafalom  iz friško odmašćenog kalašnjikova koji je još od rata bio brižno zakopan i konzerviran
sad ako bi koji metak ili više njih ili gotovo svi oni završili u izloga banke razbivši staklo istoga - hm ne treba okolišati u trenutku momentalno bih preskočio "prekršitelja" i upao u banku ostalo znate
to bi Vam bilo kao ono dvije muhe jednim udarcem - morate priznati da to nisu loše ideje od SSM-a  glasses1
« Zadnja izmjena: Ožujak 10, 2010, 01:22:39 do SSM(samsvojmajstor) » Evidentirano
side
Sr. Member

« Odgovor #42 na: Ožujak 10, 2010, 12:54:35 »

a tis neki nabrijan? violent1
Evidentirano
Keva
Full Member

« Odgovor #43 na: Ožujak 10, 2010, 20:22:33 »

SSM pa ti si moj uzor
Evidentirano

sve je lako kad si mlad ...
kontrolirani rizik
Full Member

« Odgovor #44 na: Ožujak 10, 2010, 20:38:38 »

SSM oćemo još mudrih savjeta
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP
DonjiMiholjac.org | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Sve fotografije objavljenje na ovom forumu su vlasništvo autora i ne smiju se koristiti bez njegovog dopuštenja.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!