DonjiMiholjac.org
Rujan 07, 2010, 03:50:57 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
Link na Galeriju
] DM.org-a pa uzvajte u slikicama

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  

Shout Box

[History] [Commands]

[Lipanj 30, 2010, 09:17:48] Keva: a gdje je cirkus

[Lipanj 30, 2010, 20:20:39] wrag: U dvorcu

[Lipanj 30, 2010, 21:11:11] Locutus DM: lol

[Lipanj 30, 2010, 22:41:50] vatrogasac: Bio cirkus u kino dvorani.

[Srpanj 03, 2010, 18:57:08] Locutus DM: ode doma i Brazil i Argentina...hahaha...jos samo da ode doma Spanjolska!

[Srpanj 04, 2010, 10:18:09] vatrogasac: hvala na obavijesti...

[Srpanj 15, 2010, 09:53:49] TransX: jel ide netko doma u petak, iz zagreba, autom ?

[Srpanj 25, 2010, 10:39:09] vatrogasac: Kiša pada

[Kolovoz 05, 2010, 23:25:17] kontrolirani rizik: hajduk razbio dinamo

[Kolovoz 12, 2010, 12:10:11] Locutus DM: Večeras uperite oči prema nebu i čekajte. Noc je maksimuma meteorskog roja Perzeida, vide se iz smjera sjevera-sjeveroistoka, a najveca se koncentracija ocekuje oko 3 ujutro, cak 100 u satu...

[Kolovoz 26, 2010, 22:37:48] vatrogasac: Kupiš gajbu dobiš majcu: petak subota od 17-19

[Kolovoz 27, 2010, 21:12:40] YRB: da sam bar vidio prije, ali gajba može

Str: 1 2 [3] 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Događanja u KATAKOMBI  (Posjeta: 1886 puta)
kontrolirani rizik
Full Member

« Odgovor #30 na: Ožujak 08, 2010, 12:56:50 »

ja čuo da se izvjesnom gdinu G. također ne sviđa katakomba i da će ju zasunit toothy9
Evidentirano
hyperion
Newbie
*

« Odgovor #31 na: Ožujak 08, 2010, 21:45:39 »

G? Gradonačelnik? ili tko?
Evidentirano
Zeta
Sr. Member

« Odgovor #32 na: Ožujak 08, 2010, 21:52:00 »

Da, ni ja ne kužim o kome se radi odkad se koriste kratice  icon_scratch
Bit će još idući mjesec na forumu i morzeova abeceda ..._ _ _... _ _...   toothy9

Uglavnom, šteta zbog tih problema i mogučeg zatvaranja  crybaby2
Evidentirano

kontrolirani rizik
Full Member

« Odgovor #33 na: Ožujak 08, 2010, 21:59:21 »

ma niko, loša šala, priznam
Evidentirano
qrm
Hero Member

« Odgovor #34 na: Ožujak 09, 2010, 10:15:00 »

ma kakvi loša...jedna od boljih u zadnje vrijeme... :-)
i btw...neznam zašto bi g. P iz MPC-a imao nešto protiv ekipe u Katakombi, pa dečki se tamo isto bave nekim poduzetništvom, jel ? proda se koje pivce, sokić, naplati neka ulaznica itd...
Evidentirano

If it's a girl, they're calling her Sigourney, after an actress. And if it's a boy, they're naming him Rodney ... after Dave
Salee
Hero Member

« Odgovor #35 na: Ožujak 09, 2010, 12:57:05 »

Qrm, jesi bio na nekom događanju u Katakombi u zadnje vrijeme? O kakvom poduzetništvu ti pričaš? Sve što se dolje zaradi od tih sokića, piva, neke ulaznice isplati se izvođaćima, plate se režije... Ako je nešto love i ostalo, kupila se oprema da se ne bi posuđivalo jer posuđivanje je u konačnici skuplje nego posjedovanje opreme. Uglavnom svako događanje se onda opet starta sa buđetom od 0 kn. Ali nikom iz Migre ili bilo komu tko je ikad išta organizirao u Katakombi nije bilo do profita već da se nešto događa u Miholjcu. Onaj tko tvrdi drukčije, u krivu je i tu se onda naziru neki drugi interesi. Sreća je što ta Katakomba nema uredan sanitarni čvor jer bi za njom bila prava pošast.
Evidentirano
qrm
Hero Member

« Odgovor #36 na: Ožujak 09, 2010, 13:19:29 »

nisam bio dugoooo u Katakombi, desetljeća su u pitanju...nebitno...i nije mi namjera bila da kritiziram ili prozivam nikog radi prodaje nečega ili neke zarade, a da tu zarade nema to je jasno ko dan...toliko znam o matematici...ne interesira me ništa vezano uz tvoje daljnje navode, ni katakomba, ni migra, ni čigra...
poput rizika, pokušah se našaliti malo...očito loša šala, nema veze, meni je dobra...nhf ( otvorite meni i riziku topic "loše šale"  toothy9 )
« Zadnja izmjena: Ožujak 09, 2010, 13:21:54 do qrm » Evidentirano

If it's a girl, they're calling her Sigourney, after an actress. And if it's a boy, they're naming him Rodney ... after Dave
.wyeko
Newbie
*

« Odgovor #37 na: Travanj 06, 2010, 23:17:09 »

Tribute to Tomato vol. II@ Catacomba, 10.04.2010

Citat:
Dobro poznata žurka s dobro poznatim didžejevima! Vraćamo vas u dane disco cluba "Tomato", legendarno miholjačko mjesto kroz koje su prošle generacije i generacije danas malo starijih ljudi nego onda. Samo za vas imamo 3 najlegendarnija DJ-a ikad...iako su kazete zamjenili diskovima, mjuza je i dalje ista, te s većim brojem kbps-a! Nema ispod 192! Provjereno!.DJi: Deis, Lac i Nešo vraćaju vas u '80te i '90te. Šejk det guza kanta! Idemo u disko...toe taj groove! Ja ja je koko džamo, ja ja je!!GOD BLESS THE INTERNET!

Bambus - Hell votka nagradna igra:

Konzumacijom bambusa i hell votke ulazite u izvlačenje za veeliku nagradnu igru! Prva i jedina nagrada koju smo pripremili za vas je ni više ni manje nego mobitel (ko' ovaj na plakatu). Znamo da nećete vjerovati al ozbiljno toothy9

Vidimo se! Udruga Migra!

Evidentirano
.wyeko
Newbie
*

« Odgovor #38 na: Travanj 08, 2010, 16:45:16 »

DŽENERATION 81 (Live Drum n Bass Band) @ Catacomba, 17.04.2010

Citat:
17.04.2010, club "Catacomba", Donji Miholjac!

Dženeration 81 je perspektivan zagrebački live drum'n'bass band, točnije quartet kojeg cine: Djuro Dobranić - bubanj, Valent Samardžija - gitara (ex "Tobogan", "Beat Busters"), Theron Tourett - klavijature, modularni sinth ("Sinestet") i Davor Venom a.k.a. DJ Venom - turntableist, scratch dj!

Sviraju od liquida do energičnog neurofunk drum'n'bassa uz zajebani turntablisam DJ Venoma, a ludilo na plesnom podiju uz njih je postala redovita i neizbježna pojava. Ovim putem vam lijepo savjetujemo da ponesete rezervnu majicu jer htjeli vi to ili ne htjeli...ovo će garantirano biti najluđa i najznojnija fešta ikad održana na ovim prostorima. Vjerujte nam na riječ!

AFTER PARTY: DJ Venom - http://www.myspace.com/davorvenom
http://www.youtube.com/watch?v=gmAuRSZvLuE

Preko dana smo za sve vas zainteresirane organizirali nekoliko radionica u suradnji sa dečkima iz benda. Valent Samardžija održati će radionicu pod nazivom "Radionica ritma", DJ Venom održati će svoju dobro poznatu "DJ radionicu" koju inače održava u Zagrebu na svojoj DJ akademiji, Djuro Dobranić održati će svoju radionicu pod nazivom "Bubnjarska klinika", a Theron Tourett kao vrsni producent uvest će vas u čari produkcije u svojoj "Produkcijskoj radionici". Radionice traju svaka po sat vremena tako da ako ne znate kako 17.04.2010 provesti poslijepodne, zaletite se dolje i provjerite što su dečki pripremili za vas. Svi ste i više nego dobrodošli.

Za sve vas osječane, valpovčane, belišćane i okolicu organizirali smo i autobus koji će vas dovesti na mjesto radnje i nakon koncerta vas žive i zdrave vratiti kući.

Autobus kreće u 21h sa kolodvora u Osijeku, u 21:30h staje u Valpovu gdje kupi ostatak ekipe i kreće za D.Miholjac! Cijena povratne karte iznosi 30kn! Povratak predviđen po završetku događanja!!

Za sve informacije vezane za prijevoz možete nam se javiti putem fejsa ili na e-mail: udrugamigra@gmail.com.

Valpovo, Belišće i okolica možete se javiti u Klub Mladih Valpovo Mefi, Max-u ili bilo kome tko ima veze sa udrugom "Revolution"...mi se čujemo toothy9

Dženeration 81 Official Myspace - http://www.myspace.com/dzeneration81

Djuro Dobranić (Drummer) Official Myspace - http://www.myspace.com/ddrhythm

Dženeration 81 Live @ KSET - http://www.youtube.com/watch?v=b6Od12W5PxE

Dženeration 81 Live @ Dirty Old Fest 2008 -
http://www.youtube.com/watch?v=50-BVRYE4-Y&feature=related

Evidentirano
.wyeko
Newbie
*

« Odgovor #39 na: Travanj 20, 2010, 22:51:07 »

PARTI NA 2 FLORA @ Catacomba - 24.04.2010

Citat:
Poštovani gosti i gospođice! Mladi i stari! Braćo i sestre, sestrične od sestra i šumari. 24.04.2010 - club "Catacomba" - Po prvi put u povijesti ovog podrumskog prostora samo za vas organizirali smo "Parti na 2 flora! Ekstra napucan soundsystem, light show za bogove, bendovi koji su dušu dali za ovakav događaj i DJ koji vas neće ostaviti neraszplesane. Na binskom dijelu zabavljat će vas "The Rock Flock", "Propast Bijelog Dugmeta" i "Kosmata Neman Protiv Ljudi Majmuna"...tako da svi vi čageri željni dobrog punk/rock/other zvuka ste i više nego dobrodošli. Znoj znoj i samo znoj!! Na "šaknskom" dijelu iliti "kod šanka" za sve vas ljubitelje funk-a, funky breaks-a, breakbeat-a i svega ostalog glazbu bira i vrti jedan jedini "DJ Okac" iz Osijeka. Toe to kako bi rekli naši stari ili ona smiješna melodija s Nokia-e tris tri deset. Bolje prepoznaj!

Start po običaju u 21h! Upad 10kn.

Udruga Migra.

Evidentirano
.wyeko
Newbie
*

« Odgovor #40 na: Svibanj 03, 2010, 13:29:16 »

SUPERHIKS @ Catacomba - 08.05.2010

Citat:
Za sve vas koji ste s nama od samog starta! Za sve vas koji ste svojim dolascima podržali i doprinijeli svemu što smo radili proteklih godina! Za sve vas koji ste svojom voljom, radom i trudom na bilo koji način pomogli u svemu što se do sada organiziralo i izdogađalo i za sve vas koji ste nas znali posjetiti samo u naletima i podijeliti s nama malo ljubavi uz pokoju čašicu razgovora toothy9 Ovo je takozvana "OPROŠTAJNA FEŠTA". Nakon ovog koncerta zatvaramo vrata kluba "Catacomba". Šta će biti dalje...samo nebo zna. Stoga vam s ponosom donosimo najveći koncert ikada održan u našem malom podrumskom prostoru...Predstavljamo vam SUPERHIKS-e!!!!

Sedmeročlani ska/punk band sa velikim utjecajem reggae-a, latinske i Balkanske folk muzike! Porijeklom iz Skopja (Makedonija), bend koji već 13 godina drma i trese rasplesane mase širom svijeta. Bend koji je dijelio pozornice sa svijetski poznatim izvođačima kao što su: Manu Chao & Radio Bemba Soundystem, Fun Lovin Criminals, Tito & Tarantula, Fishbone, Henry Rollins, H-Block, Rico Rodriguez i mnogi drugi. Mješanjem "old school" i "new school" ska utjecata te dodavanjem svojevrsnog Balkan beat-a uspijeli su svoriti prepoznatljiv zvuk u pokretu "trećeg vala".

Debitantski album "Čekaj da vikam", komplacija "Ska Generations" koja je prodana u više o 25000 primjeraka i treći live album koji je u prvih sedam dana prodan u više od 35000 primjeraka govore sve što trebate znati o ovom band-u. Superhiksi su nagrađivani kao najbolji makedonski band u 2001, 2002. i 2004. godini, a njihov koncert u Skopju održan 2003. godine je nagrađen kao najbolji rock koncert održan u Makedoniji.

Bend zagrijavanja: "KONJOKRADICE"

Karte u pretprodaji 30kn, na dan koncerta 40kn!

Kontakti za pretprodaju:

Orahovica/Našice/Slatina - Marko (098-193-8611)
Virovitica - Sano (098-913-7957)
D.Miholjac i okolica - Toxz (099-597-5503), Igor (095-866-9280)
Osijek - Caffe Bar "K"

Organiziran prijevoz za osječane i valpovčane! Za prjevoz se treba najaviti najkasnije do 02.05.2010. Za dodatne informacije obratite nam se putem e-maila ili fejsbuka.

Udruga Migra.

Official Superhiks Myspace - www.myspace.com/superhiks

Superhiks @ TAKSIRAT Fetstival - http://www.youtube.com/watch?v=Uaga7n1aWHs

Superhiks @ Kurshumli An - http://www.youtube.com/watch?v=Cj0KcDSZMEI&feature=related

Superhiks @ TAKSIRAT Fetstival - http://www.youtube.com/watch?v=KXPIJk3TtOY

[/quote]
Evidentirano
Gewicht
Sr. Member

« Odgovor #41 na: Svibanj 07, 2010, 15:27:02 »

E, koliko ljudi dolazi iz gradova van DM? Mislim, ovim prevozom sto dogovarate...
Evidentirano

http://www.ajkule.org

... imam mikrofon i škembu, al' težina me koči ...
chief
Full Member

« Odgovor #42 na: Svibanj 08, 2010, 12:14:00 »

jednom rječju da li se iplati barem gorivo od autobusa?ili ide na ložu....
Evidentirano
.wyeko
Newbie
*

« Odgovor #43 na: Svibanj 08, 2010, 14:54:39 »

Autobus je ispao iz igre pošto nije bio dovoljan broj zainteresiranih.
Evidentirano
chief
Full Member

« Odgovor #44 na: Svibanj 14, 2010, 08:47:15 »

a čij to autobus uopće bude?koja je fora usvezi toga?
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP
DonjiMiholjac.org | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Sve fotografije objavljenje na ovom forumu su vlasništvo autora i ne smiju se koristiti bez njegovog dopuštenja.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!